Welcome to my world. Be nice here. Thank you. +Follow | Dashboard
EXTRAordinary girl
Diary ~~ Mustache ~~ HE&SHE ~~ Buddies



I hate this feelings.
Thursday, January 5, 2012 | 0 comments
Assalamualaikum and hello.
First of all aku nak minta maaf kepada semua yang aku dah buat salah.
Yaa, korang mesti cakap "Damn, face-to-face jelah/ Senang je minta maaf yang sakit hati nya aku/ I hate you forever and ever, see you in hell *HA-HA-HA*'



Ughh, aku rindu nak pergi kerja. Tak payah nak kejutkan aku, aku sendiri bangun pergi kerja. Masuk lambat pergi kerja takde sape nak bising *sendiri mau ingat* Ughh, setiap hari makan sedap. Takde duit, cari duit. Bila marah atau ada orang kacau ada je yang backup. Ada akak *teman bergosip*. Sumpah aku kata, aku rindu semua ni. Aku nak berhenti sekolah lah. HA-HA-HA. Apak hang nak berhenti, makan pakai strow kau ni kang. Then, balik lambat tapi hati senang, sapa tak suka.

#i miss this moment a lot. We always together-gether -.- hmm.

Harini aku pergi sekolah, balik sekolah. Dekat sekolah, kadang-kadang aku fokus, kadang-kadang aku tahan mengantuk. Lepastu, ada ramai haters. Urgh, whats wrong with me. Dekat sekolah, aku tak bercakap dengan sesiapa pun. Even budak dalam kelas pun still ada je yang aku tak tegur. Sekarang twitter dulu facebook. Gua peng-tweet tegar di sana, mai follow aku. Urgh damn, jangan follow aku. Ingat nak fokus SPM tapi macam mana, kalau hidup banyak masalah.


Susah nak berterus terang dengan someone yang betul-betul sakit hati dengan kita. Bila minta maaf, jawapannya sentap belaka. I thought we're bestfriend since we breakup. Kau jangan cakap aku asyik menipu kau, and now siapa tipu sapa? -.- K,argh, forget it. Aku minta maaf and aku minta maaf. Sekali lagi, aku minta maaf. Thanks untuk shawl and picture yang menjadi kenangan.

 The hardest part in my life is to MOVE ON. urghhh!


Older Post | Newer Post

videokeman mp3
Heartless – Dia Frampton Song Lyrics