Welcome to my world. Be nice here. Thank you. +Follow | Dashboard
EXTRAordinary girl
Diary ~~ Mustache ~~ HE&SHE ~~ Buddies



haziq sentiasa dalam ingatan :)
Tuesday, February 15, 2011 | 2 comments
salam sejahtera XD

post kali nihh , special tuk kawan kita tuhh , haziq . ehh , kita ? HAHA XD haziq dapat MTD , tahu tak ape ? aku pun tak tahu . HAHA Maktab T ? Diraja . setakat niyhh , tuh je yg aku tahuu . HOHO , tak igt , hari tu haziq ade bgtau , niyy , msty kes ade yg dengki kasi aku mkn semut nihh =.=' haiiyakkk . hurmm , hari isnin malam haritu dea invite aku gy rumah dea , so , aku bertungkus lumus ajak kwn aku teman , tpy sorang pun tanak teman :'( aku malu , sbb nnty aku sorang jeh girl , heeew

then , aku pun terpaksa lahh jugakk gerak dgn amyy , hisyam ngan naz . okayy jee , gilagila lah gak . HAHA, then , smpai rumah haziq pkul ..... hurm tahh , XD yg penting aku smpai gak kat rumah kau . kat situ , aku segan sgt , smpai kaki aku rase mcm tanak gerak mana-mana sbb aku malu dgn smue org . heew , then , aku ddok dgn grandma haziq . baik sgt , aku mkn satay jehh , then grandma haziq tnye , eh asl mkn satay tak letak kuah ? then aku kate tak berapa suka mkn dgn kuahh . heee , prihatin kan grandma haziq . hee :) 

 ini diaaa , HAZIQ :)

 woyy , aku tak sukaa flashh :P

 ngantokk , =.='

 hisyam yg always hyperr :)

 pasangan yg gay gylaa BABI

 hisyam amekk , hodohh XD

 tgok kaki amyy uhh . HAHAH bangang

 hello awekk , lu kad mana ? HAHA , okay tak lawak =.=


 hisyam & amyy gedik 

to haziq
  •  soooryyy , takde pe yg dapat aku bg sbgai ingatan tuk kau . aku bukan kawan yg baik kann =.='
  • be the best beat the rest . eyhh , betul kahh ? grrr , watevaaa . i always pray the best for you . ini betul :) HAHA
  • kat sanaaa , jaga diri , jaga semue nyahh , kat sana , semue kene share , tpy , berus gigi jgn kasi sesiapa share keyy , geli kott XD HAHAH
  • ingat aku lah k ? humm , nevermind if tanak igt aku , kau kan kat sane kan always busyy , cehhh 
  • last , jgn lupe smbhyg , jgn lupe jage diri , jgn lupe kterunk , jgn lupe diri XD , jgn lupe makan , jgn lupe minum , jgn lupe mandi , jgn lupe berus gigi , jgn lupe bace doa sblm makan , jgn lupe cuci tangan sblum makan , jgn lupe ......................blablabla . hurm , pandai2 lahh k , HAHA
  • ini last , tak tipu . HOHO , if balik , jgn lupe bace blog aku , huhuhu . thanks coz always bace blog aku yg hodoh tak seberapa nihh k :)




Older Post | Newer Post

videokeman mp3
Heartless – Dia Frampton Song Lyrics